diumenge, 28 de febrer de 2021

EL KNOLLING DE 1r DE BAT B

Una de les propostes de treball del taller de poesia que hem realitzat en 1r de BAT B consisteix en l'elaboració d'un Knolling.

La invenció de la tècnica, tal com la coneixem ara, s'atribueix a l'arquitecte canadenc Andrew Kromelow, qui en 1989 treballava en l'estudi mobiliari Frank Gehry. Un dia, en veure com de tremendament desordenat es trobava l'estudi, va decidir recollir tots els utensilis i ordenar-los sobre la taula, organitzant-los per ús, forma i col·locant-los en angles de 90°. Quan va veure el resultat va decidir que allò havia de tindre un nom i com en aqueix moment l'estudi estava desenvolupant un projecte per a la signatura Knoll, va decidir batejar-ho com knolling.

Què pot contindre un knolling?

1. Objectes de la nostra imatge personal (exterior): són objectes que portem habitualment i que ens agraden i caracteritzen, i que ens diferencien dels altres.

2. Objectes que usem habitualment en la nostra vida diària.

3. Objectes que informen sobre la nostra forma de ser (interior, és a dir, gustos, aficions, etc.)

Al llarg de la setmana anirem compartint els knollings més aconseguits de la classe. I tu, quin seria el teu knolling personal?Cap comentari:

Publica un comentari

CONCURS DE POESIA ESCOLAR «A LA FIRA ENGUANY ANEM EN VERS»

Amb l’objectiu de mantindre la flama de la Fira de Sant Onofre encesa entre la població més jove de la nostra localitat a la qual van adreça...