diumenge, 28 de febrer de 2021

EL KNOLLING DE 1r DE BAT B

Una de les propostes de treball del taller de poesia que hem realitzat en 1r de BAT B consisteix en l'elaboració d'un Knolling.

La invenció de la tècnica, tal com la coneixem ara, s'atribueix a l'arquitecte canadenc Andrew Kromelow, qui en 1989 treballava en l'estudi mobiliari Frank Gehry. Un dia, en veure com de tremendament desordenat es trobava l'estudi, va decidir recollir tots els utensilis i ordenar-los sobre la taula, organitzant-los per ús, forma i col·locant-los en angles de 90°. Quan va veure el resultat va decidir que allò havia de tindre un nom i com en aqueix moment l'estudi estava desenvolupant un projecte per a la signatura Knoll, va decidir batejar-ho com knolling.

Què pot contindre un knolling?

1. Objectes de la nostra imatge personal (exterior): són objectes que portem habitualment i que ens agraden i caracteritzen, i que ens diferencien dels altres.

2. Objectes que usem habitualment en la nostra vida diària.

3. Objectes que informen sobre la nostra forma de ser (interior, és a dir, gustos, aficions, etc.)

Al llarg de la setmana anirem compartint els knollings més aconseguits de la classe. I tu, quin seria el teu knolling personal?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMIS SAMBORI 2022

Accés a les bases de participació. PER A MÉS INFORMACIÓ, DIRIGEIX-TE AL PROFESSORAT DEL DEPARTAMENT DE VALENCIÀ. ANIMA'T I PARTICIPA!