divendres, 29 de maig de 2020

CONCURS LITERARI "A LA FIRA ENGUANY ANEM EN VERS"

🏆✍️ CONCURS DE POESIA ESCOLAR
«A LA FIRA ENGUANY ANEM EN VERS» ðŸŽ 
Amb l’objectiu de mantindre la flama de la Fira de Sant Onofre encesa (a causa de la suspensió de les celebracions d’enguany) entre la població més jove de la nostra localitat a la qual van adreçades moltes de les activitats que tradicionalment s’hi programen, i alhora, amb la intenció de fomentar l’hàbit de l’escriptura creativa en valencià, l’Agència de Promoció del Valencià d’Algemesí, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algemesí, ha decidit convocar aquest concurs escolar de poesia.
BASES
1r. El tema del concurs és la Fira de Sant Onofre d’Algemesí (bé, en el seu conjunt, o bé, centrant-se en qualsevol aspecte d’aquesta festa o activitat que tradicionalment s’hi realitze).

2n. Poden optar al premi els treballs escrits en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia que siguen inèdits i estiguen escrits en valencià.
3r. Els poemes han de tindre entre 20 i 40 versos o una extensió equivalent.
4t. S’hi estableixen quatre categories segons el curs en què es troben els participants:
a) 5é i 6é d’Educació Primària
b) 1r i 2n d’ESO
c) 3r i 4t d’ESO
d) BATXILLERAT i Cicles de Grau Mitjà

5é. Únicament es podrà presentar un poema per cada participant.
6é. Els treballs s’han de presentar en suport digital (PDF) per correu electrònic a somalgemesiaviva@gmail.com abans del 5 de juny de 2020 a les 17 h.
En el correu electrònic ha d’aparéixer en ASSUMPTE: Concurs Poesia Fira i el curs on es trobe l’alumne; i en el COS del missatge ha de constar el títol del poema i la identificació de l’autor: nom, adreça, edat, telèfon de contacte, correu electrònic i centre escolar on estudia.
Per tal de garantir l’anonimat dels autors en el veredicte del jurat, es prega que en el document on estiga escrit el poema no aparega cap dada identificativa de l’autor o autora.

7é. El jurat del concurs està integrat per Rafael Lluch (regidor encarregat de l’àrea de Promoció del Valencià), Immaculada Cerdà (cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i acadèmica de l’AVL) i Fina Girbés (mestra i poetessa). El veredicte del jurat serà inapel·lable.
8é. Hi haurà un premi per al guanyador/a de cada categoria: un val de 50€ per a adquirir llibres en qualsevol llibreria del nostre poble.
9é. Les obres guanyadores seran publicades tant en el Facebook d’AVIVA-Algemesí com en el BIM Berca corresponent al mes de juny.
10é. Participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Cap comentari:

Publica un comentari

CONCURS DE POESIA ESCOLAR «A LA FIRA ENGUANY ANEM EN VERS»

Amb l’objectiu de mantindre la flama de la Fira de Sant Onofre encesa entre la població més jove de la nostra localitat a la qual van adreça...