dijous, 5 de desembre del 2019

EL IAIO A NOVA YORK, DE VICENT BORRÀS

Divendres 22 es presentava al Casino Lliberal d'Algemesí l'obra de l'escriptor Vicent Borràs que duu per títol El iaio a Nova York. L'acte de presentació de la novel·la comptà amb una reprentació d'alumnes de primer de Batxillerat, acompanyats pels professors Vicent Girbés i Bàrbara Peris.


Tot i que la novel·la tracta un tema al qual com a persones i com a societat ens hem d'encarar, tant Immaculada Cerdà, membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, com Joan Borja, professor a la Universitat d'Alacant, assenyalaren que l'obra de Borràs és una novel·la sobre la VIDA.

Una novel·la sobre la tendresa i els sentiments, l'emoció i la senzillesa, uns eixos emocionals que faran que la lectura d'aquesta obra (que ja tenim inclús signada per l'autor a la BIBLIOTECA del nostre institut!), us siga de profit.


El iaio a Nova York és en paraules de Josep Antoni Fluixà. "una narració que esdevé poètica amb la meravellosa imatge del viatge a Nova York".

L'autor ens acompanyarà durant el mes de gener i en parlarà de l'obra. No t'ho pots perdre!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DE VIVA VEU 2023

  L’IES Sant Vicent Ferrer ha participat novament aquest curs en la fase local del certamen de lectura en veu alta “De Viva Veu” amb una sel...