dimarts, 25 de juny del 2019

OPOSICIONS 2019

Resultat d'imatges de `desesperación

Les persones opositores que, entre hora d'estudi i hora d'estudi, heu visitat recentment el meu blog docent -des que soc membre d'un tribunal d'oposicions les visites han augmentat al voltant d'un 15%, dada curiosa!!!!- haureu observat que no soc massa constant amb les publicacions i que he anat bandejant-les parcialment, a partir de la resolució que dictava instruccions en matèria de protecció de dades.

Sí, la sort m'ha dut a formar part d'un tribunal d'oposicions, en concret el número 1. Sí, aquell mateix dia que ho vaig saber vaig comprar un cupó de l'ONCE, però la sort ja no continuà somrient-me. Sé el que suposa preparar-te a consciència, sé que algunes persones intenten temptar també la sort, com jo de manera frustrada i puntual amb l'ONCE, i que esperen que les cinc boletes fatídiques els somriguen, també.

Diuen els entesos que la sort és per a qui se la treballa, per a qui l'arreplega, i també que Déu dona el fred segons la roba. Vull dir amb això que les oposicions són, segons els casos i des de la meua experiència vital, una CARRERA DE FONS, on la CONSTÀNCIA és el repte a aconseguir. A ningú li regalen res, en aquesta vida, crec que tot és fruit de l'esforç i la dedicació personal.

Resultat d'imatges de `desesperación

Aprovar una oposició és una situació que dona l'estabilitat de saber que no hauràs de tornar a esmerçar tant de temps a l'estudi, cosa que solament coneixen o han patit les persones més pròximes a tu. I que l'estudi d'ara en endavant serà sempre per a mantenir una actualització en l'especialitat docent.

Intentar aprovar una oposició és una situació transitòria, frustrant en molts casos, inclús podria considerar-la cruel. Però la vida també està feta d'aquests petits grans entrebancs amb què ensopeguem de tant en tant. 

Durant el curs escolar que tot just acaba he tingut la sort, i aquesta sí que és la vertadera sort, de conéixer persones fantàstiques al Sant Vicent Ferrer que demà també es jugaran el seu futur. Companys i companyes que s'han treballat (currat) les respectives assignatures, uns grans professionals! Us desitge que tingueu molta sort, perquè sembla que també d'això es tractava.

I a vosaltres, opositors i opositores de Valencià: llengua i literatura, assistiu a l'IES Ballester Gozalbo amb la garantia que dona el treball ben fet. I que el sorteig de l'ONCE us acompanye eixe dia.

MOLTÍSSIMA SORT A TOTS I TOTES I... ENDAVANT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DE VIVA VEU 2023

  L’IES Sant Vicent Ferrer ha participat novament aquest curs en la fase local del certamen de lectura en veu alta “De Viva Veu” amb una sel...