dijous, 1 de novembre del 2018

VISITA A L’EXPOSICIÓ SOBRE ELS ROSTRES DELS CAMPAMENTS DEL SÀHARA OCCIDENTAL




L’alumnat de PR4 ha visitat recentment al Museu de la Festa d’Algemesí l’exposició de Xavi Ferragud al voltant dels campaments del Sàhara Occidental. L’exposició inclou un total de 22 retrats de persones dels campaments saharuís, els rostres ens acosten la seua biografia  i mostren les experiències recollides per l’artista quan, el mes de maig, va acompanyar als voluntaris de l’ONG Associació d’Ajuda a Persones saharuís amb Discapacitat. Xavier Ferragud ha captat la duresa i les mancances que pateixen els habitants d’aquesta zona, més encara quan es tracta de persones amb alguna classe de discapacitat.

L’activitat també ens ha servit per fer pràctiques de llengua i convertir-nos per un dia en periodistes, ja que intentàrem simular que cobríem la notícia de l’exposició per mitjà de xicotets vídeos que ens férem entre nosaltres. Tot i que no va ser massa fàcil, hem intentat aprendre a sintetitzar la infomació i traslladar-la per mitjà del format audiovisual.








3 comentaris:

  1. Que hace el tonto ese con los ojos cerrados

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. hola soc vegetta 777

    ResponElimina

DE VIVA VEU 2023

  L’IES Sant Vicent Ferrer ha participat novament aquest curs en la fase local del certamen de lectura en veu alta “De Viva Veu” amb una sel...