dissabte, 5 de maig del 2018

NOU SALT

SALT
La conselleria d'Educació ha posat en marxa una nova versió del traductor SALT, amb una aplicació per a telèfons mòbils i per a tauletes tàctils.

Concretament, el traductor permet la traducció de castellà a valencià i de valencià a castellà. Es poden traduir tant textos com oracions i paraules soltes, que l'usuari escriu o apega en una caixa de text. El mateix traductor ofereix també la funció de traduir documents en diversos formats.

D'altra banda, el corrector ofereix la possibilitat d'introduir un text en valencià i s'aplica un corrector avançat que detecta errors ortogràfics, gramaticals o tipogràfics i també recomanacions d'estil.

També es pot trobar l'accés directe al "Diccionari normatiu valencià" i a tota la informació que genera la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Ja sabeu que considere important l'ús d'aquestes plataformes per poder avançar en l'autoformació i en l'aprenentatge del valencià.

FES QUE EL VALENCIÀ SIGA LA LLENGUA DE LES TEUES XARXES SOCIALS!

Més informació: http://www.salt.gva.es/va

App Salt.usu:
Google Play: http://bit.do/efqqG
App Store: http://bit.do/efqqu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DE VIVA VEU 2023

  L’IES Sant Vicent Ferrer ha participat novament aquest curs en la fase local del certamen de lectura en veu alta “De Viva Veu” amb una sel...